Announcement!!!

The blog has moved to


Thanks for your support!!!


Check out this cool stuff:

Saturday, November 13, 2010

Mari Ketawa sejenak..


Assalamualaikum
[badan aku masih terasa sakit akibat naik kereta selama 12 jam]

Selamat Berhujung minggu sahabat! Hari raya Haji bakal menjelma. Mungkin tidak se-Excited hari raya puasa tetapi penangannya tetap dinantikan. Kali ni aku nak buat post pendek je. Ada benda menarik untuk di share bersama anda. Mungkin ada yang dah tahu. Tapi apa salahnya tahu untuk kali ke dua pulak ok!
Ikut step by step yah:

1. MAsuk ke Google Maps
2. Klik 'Get Directions'
3. Taip 'Taiwan' pasa start location dan 'China' pada
end location
4. Baca step 24 pada direction tu...
5. Kalau anda tidak ketawa, anda bukan manusia normal..


Ok itu sahaja… cuba..try.. hikhik


Go to Google Maps Home

SudirSuichi


10 comments:

  1. haha..abis rrrr..aku x pandai berenang camne???hehe..

    ReplyDelete
  2. lbih kurang ler ngan entry yg aku buat hehehe....

    http://shapoji.blogspot.com/2010/11/google-buat-lawak.html

    ReplyDelete
  3. hanya malik maidin je boleh buat 24 tu.haha

    ReplyDelete
  4. agak2 klu kite berenang 2,, leh sampai ke?..huhu

    ReplyDelete
  5. smpt lg die suh berenang...adeh...

    ReplyDelete
  6. hahahaha. gile lahh. wt lwk je ~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Untuk Menceriakan Lagi Hidup anda!