Announcement!!!

The blog has moved to


Thanks for your support!!!


Check out this cool stuff:

Friday, October 8, 2010

Holiday in Mabul Island..

Assalamualaikum
[Tomorrow..Outstation.. hehe]

Bermula hari ini, sehingga 10 hari dari sekarang, aku tiada di depan PC aku. Kerana aku sedang menjalani satu misi murni di luar sana. Ini bermakna, mungkin aku tidak akan melakukan sebarang aktiviti update blog. Blogwalking insyaAllah akan terus berjalan. hehehe.

So aku tinggalkan blog ni dengan entry percutianku bersama member-member ke Pulau Mabul, dua tahun lepas. hehehe... Walaupun lama, tetap menyala. Time tu aku kurus sket dari sekarang...aiseh..

***Segala skrip adalah rekaan semata-mata. Event tu je yang betul. Bahasa pengantar ialah bahasa Sabah. Kepada yang mengalami masalah memahami situasi, takpe korang layan je gambar tu ok.



Klik untuk besarkan... aku mmaf la kl page ni lambat sket load ek...gamba byk...huhu




Ok Thats all.. aku nak packing dah ni...bubye~~~


SudirSuichi



7 comments:

  1. best tu outstation kat luar eheheh
    amik gambar bebanyak... buat n3 nanti

    ReplyDelete
  2. wah..entry bergambar plak.. nice..
    tp berat skit nak load.. byk sgt gambar :)

    ReplyDelete
  3. i've been there..tempat mmg cantek kan..

    ReplyDelete
  4. boleh lawan ujang nih... balik bawak hadiah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Untuk Menceriakan Lagi Hidup anda!